Vrienden & projecten

Vrienden & projecten

Graag brengen wij u op de hoogte van mooie initiatieven, die een link hebben met de Bondgenoot.

Projecteindon in Indonesië

Stichting Bondgenoot Partner is in 1999 opgezet door Gerrit en Elisabeth Riphagen. Al die jaren zetten zij zich belangeloos in bij het begeleiden en adviseren van onderwijs- en sociale projecten in Indonesië. Op deze manier scheppen zij betere levens- en toekomstvoorwaarden voor arme jongeren en gezinnen in Indonesië. Zij zijn werkzaam op verschillende eilanden waaronder Sulawesi , Sumatra, Java en Flores.

 

 

Het Paas-epos en voordrachtenpaasepos

Een van de meest inspirerende publicaties van Stephen Boonzaaijer is het Paas-epos. Een revolutionair verhaal, over in opstand komen en radicaal kiezen voor een leven in het licht en in de vrijheid. Rond pasen geeft hij voordrachten in gemeenten, ordes, verenigingen en andere groepen. Het Paas-epos is te koop voor € 9,95 excl. verzendkosten. Neem voor meer informatie contact met ons op of kijk op http://stephenboonzaaijer-mysticus.eu/voordrachten/.

Stemstudio Maria

Breng jezelf tot klank
Breng je klank tot leven
Geef je ziel een stem
Lees meer

Leefgemeenschappen KNR

Twee keer per jaar is er een bijeenkomst van alle kleine leefgemeenschappen in Nederland. De Bondgenoot doet ook mee, het is een prachtige kans om geïnspireerd te worden en te inspireren. Lees op de website van KNR meer hierover en over de andere leefgemeenschappen.

Reageren is niet mogelijk