Gezondheid

Gezondheid

Je gezondheid is van levensbelang. Wij willen als bondgenoten bewust omgaan met onze gezondheid. Voldoende beweging en gezonde voeding zijn belangrijk. We motiveren en inspireren elkaar om bewust met je gezondheid om te gaan.

Biologisch en Fair Trade
Omdat De Bondgenoot staat voor een gezond leven, is een groepje vrouwen zich gaan verdiepen in Biologische en ook Fair Trade voeding. Dit heeft als resultaat dat een groot gedeelte van de voeding in het Grote Huis nu biologisch en eerlijker is. De wereld is groter dan onze eigen voortuin. Initiatieven die zorgen voor eerlijke handelsvoorwaarden voor de vaak arme boeren in het Zuiden willen wij als bondgenoten steunen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat productie op een zo natuurlijk mogelijke manier kan plaatsvinden. We hebben een groothandel gevonden die De Bondgenoot voorziet van Fair Trade en Biologische voeding.

Sporten
In het Grote Huis hebben we een sauna/sport ruimte waar een aantal fitness apparaten staan. Het is fantastisch dat je zo dichtbij huis even naar de ‘sportschool’ kunt of naar de sauna. Sinds kort is er ook een sportgroepje opgezet. We gaan om de week een avond naar een sporthal in Barneveld om te korfballen, volleyballen of badmintonnen. Een aantal keer per jaar organiseren we een fiets- of wandeltocht wat een leuke happening is.

Sporten groepsfoto 2

Reageren is niet mogelijk