Ervaringen nieuwe start

Ervaringen

Hoe was de ervaring van een nieuwe start op De Bondgenoot van anderen? We hebben een paar quotes over ervaringen verzameld om een beeld te schetsen.

“De Bondgenoot voelt warm aan en ik voelde meteen de ruimte gewoon mezelf te zijn. Ik zou willen leren echte vriendschappen aan te gaan en willen leren meer initiatief te nemen. Door verschillende omstandigheden is mijn motivatie om in mensen te investeren achteruit gegaan. Ik wil graag echt een thuis krijgen.”

“De manier waarop ik in De Bondgenoot opgenomen ben, vind ik heel bijzonder. Ook hoe mijn dochters hier met open armen verwelkomd zijn, raakt me enorm en verwarmd me.

“Sinds kort ben ik officieel Bondgenoot. Dit betekent veel voor me, het is een heel bewuste keuze. In het voorjaar was ik nog zoekende naar wat ik wilde, maar het is me afgelopen zomer wel duidelijk geworden dat ik op De Bondgenoot op mijn plaats ben.
Bij mijzelf is ook een intern veranderingsproces ontstaan en daar wil ik sowieso mee verder, want het voelt goed. Dat is een erg belangrijk punt, om daar aandacht aan te blijven geven en niet maar ‘gewoon’ door te leven.”

Ik heb 17 jaar geleden een nieuwe start gemaakt op De Bondgenoot. Het was een intensieve tijd, waar ik heel dankbaar op terugkijk. Dit komt door het gevoel van samen leven met elkaar, door de spiritualiteit, het contact met God. Dat geeft een gemeenschapsband waar je gelukkig van wordt.

 

Vakantie Ardennen, groepsfoto wandeling

 

 

Reageren is niet mogelijk