Activititeiten

Activiteiten

Samen activiteiten ondernemen maakt het leven op De Bondgenoot speels en verrassend! Ook is het heel gezond om jezelf te ontwikkelen en in beweging te blijven, fysiek en mentaal.

De vele talenten op De Bondgenoot krijgen de ruimte om te groeien en zich te laten zien, bijvoorbeeld op creatief en op cultureel vlak.  Zo wordt er gezongen, gedanst en gespeeld tijdens de culturele avond, geschilderd tijdens een avondcursus en korfballen we samen tijdens een avondje in de sporthal. We vertellen elkaar verhalen, luisteren muziek en kijken films.

Verhuizen Ali R. 6 mannen bank van dak

Avond roulerend verven

We zien geregeld spontaan mensen de stoep vegen, het gras maaien of de planten bijsnoeien. Daarnaast wordt er heel wat geklust. Bijna alle onderhoud wordt door onze eigen mannen (en vrouwen) gedaan!

Ook gezondheid staat bij ons leven hoog in het vaandel. Dus of het nu gaat om het schrijven van de nieuwsbrief, het organiseren van een culturele avond of het samen verven van de buitenboel. Het feit dat we het samen doen maakt het bijzonder, betekenisvol en gezellig.

 

Reageren is niet mogelijk